Bygga nytt hus i Stockholm

Allerskog & Krantz är en entreprenör med lång erfarenhet av nybyggnad. Vi hjälper dig att bygga nytt hus i Stockholm med omnejd. Vi bygger huset på plats på din tomt. Bräda för bräda. Vi är flexibla och lyssnar på dig som kund så att du kan få din drömvilla precis så som du vill ha den!

Vi bygger alla typer av hus

När du planerar nytt hus är en av de första frågorna troligtvis – ska jag bygga i trä, sten eller betong?

Många väljer att bygga hus i trä. Det är ett traditionellt byggmaterial som smälter in bra oavsett i vilken del av Stockholm du vill bygga. Om du vill bygga nytt hus i gammal stil är det också sannolikt att det är just ett trähus du tänker på. Trä är ett vackert material som dessutom är prisvärt och hållbart. Sist men inte minst – det är mycket miljövänligt!

I vissa områden i Stockholm där det redan finns stenhus kan ett nytt tegelhus eller betonghus passa bra. Det är också ett trevligt val om du är ute efter en särskild design, ett modernt, minimalistiskt eller nästan futuristiskt hus.

Vi på Allerskog & Krantz bygger alla slags hus. Vi kan också hjälpa till med tips och förslag i planeringen. Hur ser tomten ut? Vilka krav har du på funktion och utformning? När du anlitar oss för ditt husbygge i Stockholm har du en byggfirma som verkligen förstår sig på nybyggnader!